Testimonials

“Anne Julie har en evne til at få alle kvinder til at føle sig kvindelige, stærke og fyldt med livsgnist. Det er ret enestående.”

Elisabeth Gierus, deltager på Ladies’ Salsa


“Kære Anne Julie. Tak for at du roste mig efter dansen i går, da vi gik ned af trapperne sammen.

Jeg beder om forladelse at jeg ikke sagde ordentlig tak. Jeg blev så glad indeni, det skal du bare vide, men det glemte jeg at fortælle dig i går mandag.Da jeg startede hos dig kunne jeg ikke holde ret mange sætninger i hovedet pga. stress. Jeg vidste ikke hvor slemt det var. Men jeg vidste at blive rask kom ikke af at sidde hjemme i sofaen, og blive ved med at være ked af det. Jeg vidste, at jeg skulle blive bedre til at danse salsa, bedre til at trække vejret, bedre til at holde fri. I starten var jeg handlingslammet. Men det var så sjovt at være hos dig, at jeg kæmpede mig af sted hver gang. Det er SÅ betydningsfuldt at jeg er blevet bedre til at få fat i min krops centrum.”

Tak til dig og af hjertet tak for din Lady Salsa.”


“Man møder sjældent personer, som er så fyldt med energi og livsglæde! Når man kommer til ugens salsatime, varer det ikke længe, inden man er ude af ‘kontor-mode’ og oppe på dupperne til at lære noget dans! Det er altid spændende og lærerigt at være sammen med Anne Julie. Hun er også god for en historie fra det ‘virkelige’ salsaland! Jeg håber på mange flere timer sammen med Anne Julie og hendes gode humør!”

L.H., modelkonstruktør, let øvet niveau


“Efter at have fulgt Annes salsaundervisning i et godt stykke tid, kan jeg varmt anbefale andre at gøre det samme. Der bliver gået til den, så man får sved på panden og rørt kroppen med opmuntring fra Anne. Hun er rigtig god til at lære fra sig og skære det ud i pap, hvis det er nødvendigt for at alle er med. Det er specielt Annes gode smittende humør og de mange udfordringer, der gør undervisningen sjov og spændende.” 

S.O., studerende, 22 år, øvet niveau


“Anne (Danish Shakira!?) has taught me how to move in ways I didn’t realise was possible. After only a few weeks I feel more confident on the dance floor. Her lessons are inspiring, challenging and great fun. Highly recommended!”

A.P., 29 år, øvet niveau