“Med Anne Julie blev jeg klar over, at her er en yderst kompetent person, der via dans og den kognitive vinkel er allerbedste bud.”

Tone Ørskog, Socialpsykiatrien


“Anne Julie er en meget engageret underviser, for hvem det lykkes at få kursisterne til at opleve kroppens muligheder og lege med de kvindelige udtryk med en energi, der udspringer af lyst og glæde. De får en oplevelse af endnu en måde at erfare kroppens muligheder på.”

Karen Mark, Fysioterapeut, RehabiliteringsCenter Dallund.


“Anne Julie har drive og en fantastisk udstråling. Hun har med indlevelse forstået at fange deltagerne gennem rytmerne og fået smilet frem på alles læber – selv i noget udfordrende situationer, hvor sproget var en barriere, men der formåede hun at tale til deltagerne gennem dansen.”

Mette Seneca, Kulturkoordinator, Dansk Røde Kors asylafdeling


“I 2006 indledte Kræftens Bekæmpelse et samarbejde med Quality Living ved Anne Julie Folkerman: Et rehabiliteringstilbud for kræftramte kvinder med hensigten at udvikle en model for fysisk udfoldelse med henblik på at øge disse kvinders selvværd og livsmod.
Projektet har været en stor succes. Anne Julie forstår at anerkende og give passende udfordringer, således at deltagerne ender med at kunne langt mere end de i deres vildeste fantasi havde forestillet sig. Anne Julie fremstår som en kompetent og engageret underviser, som brænder ikke bare for dansen, men også for at udbrede dens rigdom til sygdomsramte mennesker.”

Katrine Bonnevie, Psykolog, Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivning i Lyngby.