OM

“Det er min erfaring, at jo mere du kommer ned i kroppen, ejer den og kommer helt tæt på dig selv, desto mere hviler du, nyder du og lever du.”

Anne Julie er professionel underviser på 20 år. Med en kombination af viden, personlighed og energisk begejstring, formår hun at skabe et rum af tillid og nærvær der gør, at man tør kaste sig ud i dansen og give sig hen. På grund af hendes ildsjæl, viden om dans, musik, menneskers krop og psyke er hun en fantastisk og kompetent formidler af selv teknisk meget svære bevægelser.

Hendes mission er at skabe større balance mellem hoved og krop og at sætte fokus på indhold frem for form. At mennesker når derhen, hvor de føler, at de er med deres krop som den nu en gang er og at de er helt ok sådan. Anne Julie bruger dansen til at arbejde med menneskers tanker om dem selv, deres krop og deres muligheder i livet.

Anne Julie er født i 1972. Dans og sang har været hendes liv, siden hun var lille. Hun blev hentet til sangskolen Sankt Annæ Gymnasium, hvor hun gik fra 3. klasse til 3.g, og blev skolet i rytmeforståelse, nodelære, sang og musik.

I 1997 blev Anne Julie uddannet som danse- og aerobicinstruktør sideløbende med sit cand.merc.-studie i interkulturel ledelse på Handelshøjskolen i København. Siden da har hun været på lange træningsophold i udlandet. Bl.a. i New York, hvor Anne Julie har trænet med nogle af de bedste i verden bl.a. Frankie Matinez & Eddie Torres. Hun har desuden arbejdet på forskellige hospitaler bl.a. Maimonides Hospital, New York, med henholdsvis danseterapi og musikterapi. Her havde hun medansvar for både gruppe- og individuelle forløb med meget syge mennesker. Anne Julie er desuden trænet og superviseret af Benedikte Scheiby, der er en verdens førende forskere inden for musik og neurological funktion.