Det er som om vi løber stærkere og stærkere…

Føler du også, at du løber rundt? Sådan i hverdagen. Sådan mere end hvad godt er. Mere end din krop, sjæl og sind kan nå at være med til?

I går sad jeg og prøvede et par sko i en special løbeforretning. Der var dejligt stille i butikken og derfor kom det bare. Reflektionen over, hvem der egentligt bestemmer i vores liv?
Det slog mig, at dengang jeg var barn var der næsten ingen der løb. Og der fandtes vist heller ingen special løbebustikker.
I dag løber flere end nogen sinde og der ligger en løbebutik på hvert et hjørne.
Er det fordi vi løber mere og mere, at vi også er begyndt at løbe så meget?

Lige netop de her dage kan jeg mærke, at jeg selv har prøvet at være mere end jeg er. Mere end jeg magter. Mere end, hvad godt er for mig. For mig! Ikke for andre!.
For du er jo dig og du har dine og ikke andres grænser for, hvad du kan være med til. Magte. Og hvor hurtigt du kan løbe.

Når jeg selv har været ked af ikke at kunne magte så meget, som jeg så andre kunne sagde min kloge og savnede mor ALTID til mig: “Så kan du noget andet”.

Husk det! Du er din helt egen. Der er ingen som dig. Og du kan noget helt specielt. Og nej ikke som de andre. Og det skal du heller ikke kunne.

Dansen og dyrkelsen af sanserne, hjælper dig til at holde fast i dig selv. Fast så du mærker når du er ved at være på afveje. Fast så du lettere kan mærke vejen for dig og dit liv. Dit liv!