Salsa for spiseforstyrrede - udtalelser

"Selvom det til tider har været udfordrende har din undervisning været med til at skubbe mig fremad i min udvikling.
Du Anne Julie har været en slags støttehjul i denne angstprovokerende process, hvor jeg har været nød til at se i øjnene, at jeg i starten manglede lang vej på selvtillidens stejle bakke.
Med dit varme smil og din indre ro, har jeg turdet give slip på det indre barn, som ellers kun kommer frem i de sene nattetimer på en lørdag.
Jeg kan mærke en markant stigning i mit selvværd, idet jeg er begyndt at stole mere på, at jeg er god nok.
Min indre glæde er kommet frem igen, og jeg er mere i kontakt med min krop. Jeg er ikke bange for at give udtryk for mine behov, for jeg ved nu, at mit liv er lige så vigtigt, som alle andres. Det er dog kun mig selv, som kan bavare og passe på det.
Alt det, har du Anne Julie været med til at få frem i mig og det vil jeg rigtigt gerne takke dig for."

Mathilde Larsen, 25 år (anoreksi)

"Anne Julie er fantastisk" For mit vedkommende dækker den sætning over flere ting. Hun har en utrolig positivt ladet personlighed, der trækker mig ind i dansen, om jeg vil eller ej! Det er hendes insisteren på at jeg/vi 'skal smide hovedet ud på gaden' der, når det lykkes for mig, lander mig i en lille lomme af danselykke! Hun har opfundet skønne ord, der får mig til at se positivt på dele af min krop, som jeg normalt kun ser ned på! Hun får mig til at føle og tro på, at i dette ene øjeblik er jeg et okay menneske, lige som jeg er!

Susanne, 29 år (overspiser)

Vend tilbage til Salsa for spiseforstyrrede


® og © 2005-2010 Anne Julie Folkerman
Quality Living er ® varemærke alle rettigheder forbeholdt