Personlige referencer (side 1)

Her er hvad nogle af deltagerne siger om Lady Styling & Showsalsa:

Side 1 - Side 2 - Side 3 - Side 4 - Side 5


"Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne lære at danse salsa. Men med Annes pædagogiske sans og smittende glæde for dansen, er jeg begyndt at tro, at jeg en dag befinder mig på et dansegulv fuld af sydamerikanske rytmer. Annes dygtighed ligger ikke kun i at lære sine elever at danse salsa, hun forstår også at få os til at føle os godt tilpas og blive mere feminine og bevidste om vores kroppes bevægelser i det daglige."
(H.L., Nordic Brand Manager, 30 år, begynderniveau)

"Man møder sjældent personer, som er så fyldt med energi og livsglæde! Når man kommer til ugens salsatime, varer det ikke længe, inden man er ude af 'kontor-mode' og oppe på dupperne til at lære noget dans! Det er altid spændende og lærerigt at være sammen med Anne. Hun er også god for en historie fra det 'virkelige' salsaland! Jeg håber på mange flere timer sammen med Anne og hendes gode humør!"
(L.H., modelkonstruktør, let øvet niveau)

"Anne (Danish Shakira!?) has taught me how to move in ways I didn't realise was possible. After only a few weeks I feel more confident on the dance floor. Her lessons are inspiring, challenging and great fun. Highly recommended!"
(A.P., 29 år, øvet niveau)

Side 1 - Side 2 - Side 3 - Side 4 - Side 5


® og © 2005-2010 Anne Julie Folkerman
Quality Living er ® varemærke alle rettigheder forbeholdt