Om Anne Julie Folkerman

Anne Julie er professionel underviser på 12 år. Med en kombination af viden, personlighed og energisk begejstring formår hun at skabe et rum af tillid og nærvær der gør, at man tør kaste sig ud i hvad som helst. På grund af hendes ildsjæl og viden om dans, musik og menneskers krop og psyke er hun en excellent formidler af selv teknisk meget svære bevægelser.

Anne Julie er født i 1972. Dans og sang har været hendes liv, siden hun var lille. Hun blev hentet til sangskolen Sankt Annæ Gymnasium, hvor hun gik fra 3. klasse til 3.g, og blev skolet i rytmeforståelse, nodelære, sang og musik.

I 1997 blev Anne Julie uddannet som danse- og aerobicinstruktør sideløbende med sit cand.merc.-studie i interkulturel ledelse på Handelshøjskolen i København. Siden da har hun været på lange træningsophold i udlandet. Sidst 1 måned i New York, hvor Anne Julie har trænet med nogle af de bedste i verden. Hun har desuden arbejdet på 3 forskellige hospitaler med henholdsvis danseterapi og musikterapi. Hun har hér haft co-ansvar for både grupper såvel som individuelle forløb med meget syge mennesker. Hun er bl.a. blevet trænet og superviseret af en af verdens mest kendte forskere inden for musik og neurological function.

Man vil nu bruge Anne Julies arbejde med syge mennesker i Danmark som eksempel i undervisningen på et universitet i New York.


® og © 2005-2010 Anne Julie Folkerman
Quality Living er ® varemærke alle rettigheder forbeholdt