Foredrag

Kvinde - giv slip!
Cubanske kvinder går helt specielt svajende i forhold til europæiske kvinder, om hvem de siger "i går jo helt lige, uden hofter, med stress og tunnelsyn". Via min salsaundervisning har jeg erfaret, at kvinder har svært ved at slippe kontrol. Hvorfor er det så svært at give slip i kroppen? Så meget, at vi ligefrem har en anden gangart?
Foredraget handler om psykiske selvbegrænsninger, om seksualitet, om at blive i nuet og om at nyde det, man mærker, og ikke være på vej videre. Det handler om at turde!

Mand - vis dine påfuglefjer!
Hvad er det 'bad boy' Don Juan har, der gør ham til et euforiserende stof for kvinder? Det samme som den mand, som fører fantastisk på dansegulvet. Han feterer kvinden med et nærvær, der får hende til at føle sig smuk og kvindelig. Han tager føringen uden vægelsind, demonstrerer sin kunnen og finder sig ikke i, at hun så meget som prøver at tage føringen. Han kan ikke ejes. Og alligevel ejer alle kvinder ham.
Kvinder gifter sig oftest med 'the good guy', men fantaserer hemmeligt om en 'bad boy'. Hvorfor ikke være begge?

Få 'sukkeret' ind i parforholdet
Salsa er 'sukkeret' mellem mand og kvinde. Man mødes i et samarbejde. Man er lige, men vidunderligt forskellige. Kvinden hengiver sig, og manden tager føringen. Hun for lov at være kvinde og han mand. Det er en blanding af leg, respekt og betagelse.

Et virkeligt sjovt foredrag, der får jer op af stolene, er normbrydende og giver inspiration til, hvordan man får det vidunderlige 'sukker' ind i parforholdet.


® og © 2005-2010 Anne Julie Folkerman
Quality Living er ® varemærke alle rettigheder forbeholdt