Erhvervsreferencer (side 1)

Side 1 - Side 2

"Dans er livsglæde!! Det var min opfordring til de kvinder der til dagligt kommer i vores aktivitetscenter for sindslidende. Fælles for disse kvinder er lavt selvværd, dårlig kropsopfattelse, tristhed, depressioner mm. To af disse kvinder har stiftet bekendtskab med Anne Julie via et undervisningsforløb for kvinder med spiseforstyrrelser. Og den glæde de kommer hjem med, var meget smittende.
Allerede ved den første samtale med Anne Julie, blev jeg klar over at her er der en yderst kompetent person, der ikke blot via dans - mens også via den kognitive/terapeutiske vinkel ville være det allerbedste bud. Og jeg blev ikke skuffet! Samtlige deltagere, inklusive en kvinde der normalt halvsover pga. medinicering, strålede som de smukkeste svaner - og resten af dagen foregik i højt humør og masser af livsglæde.
Anne Julies tilgang er meget professionel og hun har en utrolig god balance og fingerspidsfornemmelse for hvor hver enkelt befinder sig, rent mentalt. Og alle bliver med at spørge hvornår muligheden byder sig igen."
(Tone Ørskog, Socialpsykiatrien, Aktivitetsdelen, Høje Taastrup Kommune)

"Anne Julie er en meget engageret underviser, for hvem det lykkes at få kursisterne til at opleve kroppens muligheder og lege med de kvindelige udtryk med en energi, der udspringer af lyst og glæde. De får en oplevelse af endnu en måde at erfare kroppens muligheder på."
(Karen Mark, Fysioterapeut, RehabiliteringsCenter Dallund.)

Side 1 - Side 2


® og © 2005-2010 Anne Julie Folkerman
Quality Living er ® varemærke alle rettigheder forbeholdt